top of page

Teamet

Marit Grytnes Dullaert

Foto: Ricardofoto

Marit Grytnes Dullaert

Grunnlegger/Kunstnerisk leder

Marit Grytnes Dullaert har lang erfaring som regissør, koreograf, scenekunstinstruktør og produsent. Utdannelse fikk hun fra Arts Educational Schools i London og NTNU i Trondheim, og har siden opparbeidet seg lang erfaring som sceneinstruktør, både blant profesjonelle og amatører. Hun er instruktør i modellen «Write an Opera» fra Royal Operahouse i London, og innehar også tittelen Sertifisert Ideastronaut. Operaen i Kristiansund var hennes faste arbeidsplass fra 1992 - 2012. 

 

Marit har jobbet mye med musikkteater for barn og unge, bl.a. som leder og instruktør for Scenario Musikkteaterskole i Kristiansund. Der hadde hun regi og koreografi på bla Sundbåten Syver og Leketyvene, Spelemann på Taket, Annie Get Your Gun, Oklahoma og Little Shop of Horrors.

 

Kreative og skapende prosesser ligger Marits hjerte nært, og med Colombine ønsker hun å fortsette å utvikle, produsere og formidle scenekunst til barn, unge og voksne.

Sanna Eriksson Ryg

Trainée

Sanna Eriksson Ryg er nyutdannet fra Handelshøyskolen ved HiOA, med en bachelor innen økonomi og ledelse. Hun er i tillegg utdannet samtidsdanser, og har jobbet som koreograf, danser og underviser. Sanna har jobbet som produsent, kulturadministrasjon og arrangerer scenekunstfestivalen Franje Arendal hvert år.

Sanna jobber hos Colombine gjennom trainéeprogrammet Kom Kultur, med støtte fra Sparebank1 NV, Sparebanken Møre og Nordea.

bottom of page